Angående Coronaviruset

Til alle våre pasienter

Vi ønsker å forebygge smitte i sammenheng med Coronaviruset.

Har du nylig vært på reise og har vært innom et av de utsatte landene ønsker vi at du tar kontakt per telefon så vi kan utsette timen 14 dager. Områdene med vedvarende spredning holdes oppdatert på FHI’s websider:

https://www.fhi.no/…/omrader-med-vedvarende-spredning-av-k…/

Vi har hånddesinfeksjon på venterommet og anbefaler deg å benytte deg av dette når du ankommer og forlater klinikken.

Ved behov for øyeblikkelig hjelp eller akutt behandling, og du i løpet av de siste 14 dagene har vært på reise i områder med vedvarende smittespredning av coronavirus, ber vi om at du tar kontakt på telefon.

Personvern
I forbindelse med vår behandling av personopplysninger og reglene for GDPR finner du vår personvernerklæring her.
Implantatprotetikk
Vi er godkjent av Helsedirektoratet til å utføre implantatprotetikk for trygdens regning, og tar i mot henvisninger m.h.t. dette.
Hva bør du tenke på når du velger tannlege?
NTF har utviklet en minibrosjyre med viktige argumenter for hvorfor man bør velge å gå til tannlegen i Norge, og spesielt til en MNTF.

Last ned brosjyren her.

Tannbleking
Vi utfører tannbleking i form av klinikkbleking og hjemmebleking. Ved hjemmebleking får du individuelt tilpassede blekeskinner som skal benyttes et avtalt antall dager. Skinnene må brukes minst 2, helst 3-4 timer per dag – alternativt kan du sove med dem om natten. Behandlingen følges opp med kontroller og veiledning av tannhelsepersonell.
Priser
Prisene på de vanligste behandlingene finner du på hvakostertannlegen.no som er en tjeneste levert av Forbrukerrådet.
GLIMT fra Ullensaker
Les om oss i GLIMT fra Ullensaker.
HELFO/NAV
Vi har direkteoppgjør med HELFO. HELFO kan dekke deler av din tannbehandling ved tilstander som kan forårsake store tannlegekostnader. Når du har rett til refusjon fra HELFO, betaler du kun egenandel. Snakk med tannlegen om du rett på refusjon. Har du ikke råd til nødvendig tannbehandling? Du kan søke hjelp hos NAV for stønad. Vi hjelper deg med dette.